BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 8, 2009

Adakah JPA sangat bodoh dan lembab????

Assalamualaikum, hari ini post aku sangat simple dan straigt-to-the-head, helo, dah tau nak keluar keputusan biasiswa bagitahu elok-eloklah, takkan nak buat pengumuman serkap jarang dan menyakitkan hati orang...buatlah pengumuman biarlah dah muktamad, dan tak membazir duit budak-budak dan mak bapak, tambah-tambah yang kena menghabiskan duit pergi buat semakan kat cybercafe, helo, ingat depa yang pergi cybercafe tu bayar dengan taik hidung ker??? Susah betul kalau buat kerja cincai-cincai, nak melahirkan golongan profesional berminda kelas pertama, tapi orang yang mentadbir pun cam hampeh...Tolonglah, buat kerja elok-elok, jangan buat kami tertunggu-tunggu....


Oh, aku sudah jadi bingung dan kebodohan yang amat sangat....

Tolong aku..Aku dah jadi semakin bingung atau aku dah dibingungkan oleh JPA??? Tak taulah..bingung..ARGHHHHH!!!!!!!!

Assalamualaikum....

0 comments: