BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, May 27, 2009

Owh, how is JPA being so fussy and dumb?????

Hari nih, baru aku dapat laptop dan PC yang aku hantar untuk diformat, sangat pening kepala kerana JPA masih tak hantar surat tawaran, amatlah menyakitkan hati kerana aku dah tolak tawaran daripada Kolej Matrikulasi, Universiti Malaya, Program Guru Biologi (yang akan wat f0undation kat Kolej Yayasan UEM, Lembah Beringin!!! bersama kawan baik aku, Bob), huhu, semata-mata nak jadi doktor bawah tajaan JPA, sanggup aku lepaskan semua tawaran engineering baik dari MARA, Petronas, TNB, Yayasan TM dan lain-lain..aku nak jadi doktor!!!! Cepatlah JPA janganlah lembab sangat wat kerja...pening aa kepala, orang lain semua dah masuk universiti, kita jer yang asyik nak menunggu tawaran..malaslah nak menunggu dan melihat muka-muka bangang di SMK S.A. yang bajet bagus...baik aku tolong sekolah aku, lagi best, oh, aku nak bagitahu yang aku nak ke Sekolah Seri Puteri Cyberjaya bersama-sama kawan aku yang lain...

Woi, jangan la lembap sangat buat kerja...orang nak masuk universiti la weyh!!!!!!!!!!

P/S: Tak sabar nak pergi Cyberjaya, SSP here I come!!!!!

3 comments:

fitrah hanim said...

rilek arr alief...
sabo2
smpai arr 2 t..
huhuhuhuhu

fashaz said...

alep...btol2
lembap r jpa neyh
aritu mse kuar rslt pon lambat gak..

aleiff al-koyop.blogspot.com said...

woit, ingat aku senang nak menunggu ker..tak best la camni....