BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 4, 2009

I'm off to Penang..

Assalamualaikum, aku rasa buat beberapa hari, aku mungkin takder, pasal aku ke Penang, nak gi interview untuk Bahagian Pendidikan Guru (BPG), kena gi jauh pulak, dekat Bukit Chombee, aku pernah pegi rasanya waktu form 3 kowt, bersama-sama rombongan Pengawas PS..mungkin aku tak akan update-kan blog aku..kalu sempat aku update blog aku kat sana yek..Bye..



Oklah, aku nak bersiap dulu, Assalamualaikum..

4 comments:

ima said...

simple tol cite..
good luck tau..
nanti2 sharela cite kat aku k..
hehe..

aleiff al-koyop.blogspot.com said...

yela..waktu nih aku tengah sibuk berkemas..

ima said...

bile ko free jela baru cite..
aku x kisah la..

ima said...

nanti jemputlah bagi komen kat blog aku tu ey..
hihi..